Tel.: 03 500 98 96
Voordelig en snel hersteld

Smart Repair aan uw auto in Antwerpen bij Lattie Repair

 

Carrosserie Lattie Repair is gespecialiseerd om kleine beschadigingen aan uw auto te herstellen . Met aangepaste materialen en technieken kunnen wij kleine parkeerschades, bijv. krassen, scheuren, gaten aan en op bumpers herstellen. Om kleine schade aan uw wagen te herstellen biedt Lattie Repair u nu ook de Smart Repair methode aan. “Smart”, dat staat voor Small Area Repair Techniques, zorgt voor een snelle en efficiënte manier van herstelling en dempt bovendien de prijs. Smart Repair kan onder andere toegepast worden bij het verwijderen van krassen (d.m.v. polijsten), herstellen van barsten of scheuren in de bumper, krassen of beschadigingen aan de velgen,… Daarnaast wordt er ook veelvuldig gebruik gemaakt van “spotrepair”, waarbij kleine lakbeschadigingen op een vakkundige manier worden bijgespoten.

De garanties die wij u bieden:

  • hoogste kwaliteit lakherstel
  • geen kleurverschil t.o.v. de originele kleur
  • betaalbare, alternatieve reparatiemethode
  • zeer korte reparatietijd

Carrosserie Lattie Repair levert topkwaliteit voor een vooraf vastgestelde prijs. Een alternatieve reparatie voor uw auto, snel, efficiënt, hoge kwaliteit en kostenbesparend.

Smart Repair, uitgevoerd aan uw auto in onze zaak regio Antwerpen biedt heel wat extra voordelen ten opzichte van een klassieke carrosserieherstelling:

  • Beschadigde auto's (zowel nieuw als tweedehands) kunnen in een zeer korte tijd en tegen een spotprijs klaar zijn voor de verkoop.
  • Carrosserie Lattie Repair heeft een database waardoor elke kleur van ieder type auto gemengd kan worden.
  • Bij de Spotrepair techniek blijft de originele fabriekslak intact waardoor de waarde van de auto gewaarborgd blijft.

Daarnaast is de ecologische voetafdruk veel lager want heel wat onderdelen moeten niet vervangen worden. Er wordt dus bespaard op energie, arbeidskosten, afvalstoffen en bovendien is het veel beter voor uw portemonnee!

Kies net als vele anderen voor een Smart Repair herstelling voor uw auto in onze zaak regio Antwerpen en ontdek de vele voordelen van deze techniek. 

Contacteer ons!03 500 98 96