Tel.: 03 500 98 96
Ontraceerbare herstellingen

Carrosserieherstellingen aan uw auto in Antwerpen volgens de regels van de kunst

Een ongeval is snel gebeurd. Soms bent u zelf in fout maar in veel gevallen is het een andere bestuurder die uw auto heeft toegetakeld. Een herstelling van soortgelijke schade is dan ook vaak onvermijdelijk om terug veilig de baan op te kunnen. Want loshangende stukken carrosserie kunnen een groot gevaar vormen.

Een goede carrosserieherstelling aan uw wagen die uitgevoerd wordt door onze specialisten in Antwerpen is hoegenaamd onzichtbaar. Wij zorgen voor een onberispelijk resultaat zodat niemand ooit zal merken dat uw voertuig schade geleden heeft.

Gaat uw carrosserieschade gepaard met mechanische defecten? Geen probleem, ook daarvoor kan u terecht bij Lattie Repair. Want naast carrosserieherstellingen voor auto’s te Antwerpen voeren wij ook alle algemene autoherstellingen uit en doen wij het onderhoud van uw wagen.

Contacteer ons vandaag nog of kom langs met uw wagen voor een vrijblijvende prijsopgave of opmaak aanrijdingsformulier, en maak kennis met ons gekwalificeerd en enthousiast team!

Contacteer ons!03 500 98 96