Tel.: 03 500 98 96
Geen woorden maar daden

Onze autogarage in Antwerpen lost al uw autoproblemen op

Heel wat garages beloven een uitstekende service en de laagste prijs. In veel gevallen merkt u te laat dat deze belofte totaal niet ingelost werd: wanneer u de factuur ontvangt dus.

Omdat wij onze klanten liever willen behouden en er ook voor willen zorgen dat ze goede reclame verspreiden zorgen wij er steeds voor dat wij hetgeen doen dat wij beloven. Een snelle service, betaalbare prijzen en kwaliteitsvolle herstellingen zijn dan ook onze basisprincipes waar wij ons als erkende autogarage te Antwerpen steevast aan houden.

Onze ervaren medewerkers zijn experts in hun vak en voeren elke herstelling met nauwkeurigheid uit. Onze gedrevenheid voor een perfecte reparatie van alle merken, zowel van personenwagens als bedrijfsvoertuigen.

Wij zorgen voor uw onderhoud, mechanische herstellingen en banden (Stockage + plaatsing van winter-/zomerbanden). Ook als u het koetswerk van uw wagen gewoon een nieuw kleurtje wilt geven zijn wij de perfecte partner.

 

Carrosserie Lattie Repair zorgt dat uw wagen veilig en zonder problemen blijft functioneren, loopt het toch eens fout dan zijn wij er om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken aan een zo gunstig mogelijk prijskaartje voor onze klanten, dringende problemen zullen wij steeds behandelen om u snel weer op de weg te helpen.

 

Kies voor een betrouwbare autogarage regio Antwerpen en ontdek onze optimale service! Wij garanderen u een vlot verloop van uw herstelling en de beste klantenservice die u ooit ervaren zal hebben. 

Contacteer ons!03 500 98 96