Tel.: 03 500 98 96
Uw betrouwbare partner

Uw auto laten herstellen in Antwerpen door een ervaren team

Uw auto laten herstellen in de regio Antwerpen kan sinds 2009 bij Lattie Repair. Kristof Lathouwers startte destijds zijn eenmanszaak op te Aartselaar. Ondertussen groeide Lattie Repair uit tot een BVBA met een team van vier personen die stuk voor stuk een enorme meerwaarde betekenen voor het bedrijf. Hun jarenlange ervaring bij diverse carrosseriebedrijven zorgt voor een nog betere afwerking en uitvoering van de opdrachten.

Door de snelle groei van het bedrijf werd er in 2012 uitgekeken naar een nieuwe locatie. In Wilrijk (site Cardoen) was er voldoende plaats om de moderne richt- en lasapparatuur, spuitcabines met een droogoven tot 80° C, voorbereidingzones, infraroodtoestel voor droging van kleinere reparaties en een eigen verflabo met mengbank PPG voor de aanmaak van de perfecte kleur in onder te brengen. De verhuis naar de nieuwe gebouwen werd dus een feit.

Door het feit dat wij beschikken over een perfect geïnstalleerd atelier kunnen wij onze klanten steeds de beste afwerking bieden. Ons certificaat van Eurogarant, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector is hier het naakte bewijs van. Naast kwaliteit dragen wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Klanten moeten namelijk op alle vlakken tevreden zijn: niet enkel de kwaliteit van de afwerking, maar ook het tijdig afleveren ervan en de naservice. Wij houden ons aan onze afspraken en blijven competitief in de sector.

Kom vandaag nog langs om uw auto te laten herstellen bij ons te Antwerpen en ontdek hoe wij op professionele wijze uw wagen onder handen nemen.

Contacteer ons!03 500 98 96